Топлификација АД Скопје

Друштво за производство нa дистрибуција на топлинска енергија

Собрание на акционери 2016 год.

(14.06.2016 17:00 хотел Александар Палас во Скопје, Конгресна сала 1)

Повеќе »

Информација за акционерите

Топлификација АД до 31.12.2012 година беше носител на трите лиценци...

Повеќе »

Деловен план

Деловен план 2013-2017 на Топлификација АД Скопје

Повеќе »

Сервис

За сите проблеми кои ги имате со Вашата внатрешна инсталација, јавите се на фирмата СИГ дооел Скопје тел. 3097 618